~Zorro~, вау., дуже несподiванно
Я дуже люблю Україну і людей звідти. Я сам не знаю від куди у мене симпатія до цієї країни. Скажіть будь ласка, який український місто гарне після Києва? ще, які фрукти ростуть на Україні?
Форум Азербайджанских жен AZ-love.ru |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Азербайджанских жен AZ-love.ru » Обо всем на свете :) » Українська мова)))
~Zorro~, вау., дуже несподiванно
Я дуже люблю Україну і людей звідти. Я сам не знаю від куди у мене симпатія до цієї країни. Скажіть будь ласка, який український місто гарне після Києва? ще, які фрукти ростуть на Україні?
~Zorro~, Днiпропетровськ! Дуже схоже з Києвом. Фрукти? Та багато яких, яблука, грущi, сливи, абрикоси, персики, шовковиця, навiть не знаю що ще перерахувати =)
Скажіть будь ласка, який український місто гарне після Києва?
Ще Львiв =) У Криму дуже гарно влiтку =)
~Zorro~, Днiпропетровськ! Дуже схоже з Києвом. Фрукти? Та багато яких, яблука, грущi, сливи, абрикоси, персики, шовковиця, навiть не знаю що ще перерахувати =)
Подпись автора
♥ Любовь не знает расстояний ♥
Так. А в Росії вони не ростуть. В Україні вельми сприятливий клима.
Так. А в Росії вони не ростуть. В Україні вельми сприятливий клима.
не знаю цього вже =) а ти звiдки будеш?
~Zorro~ написал(а):
Скажіть будь ласка, який український місто гарне після Києва?
Подпись автора
Та чув про це.
а ти звiдки будеш?
грущi, сливи, абрикоси, персики, шовковиця,
я живу в Россіі.Здесь поки не побачив, що росли в грущi, абрикоси, персики, шовковіця,
Гюняшим
Ви чиста українка?
Гюняшим
Ви чиста українка?
так =) але я не можу бути певна, що 10 поколiнь назад нiхто не змiшував кров =) моє серце чує - я звiдкiлясь зi Сходу ))))
так =) але я не можу бути певна, що 10 поколiнь назад нiхто не змiшував кров =) моє серце чує - я звiдкiлясь зi Сходу ))))
А у мене така душа і такий характер, що начебто я з заходу. Мені навіть у Росії сказали, чтомпохож на європейця.
А у мене така душа і такий характер, що начебто я з заходу. Мені навіть у Росії сказали, чтомпохож на європейця.
невже i волосся свiтле?))))
Гюняшим, як тут відредагувати своє повідомлення, не знаєш? у мене не виходить ...
~Zorro~, ця функцiя вже прибрана. Нiяк
невже i волосся свiтле?))))
Нііі)) я ж мав на увазі душа і характер Європейський))) волосся чорне))
волосся чорне))
Скiльки тобi рокiв, якщо не секрет?)))
~Zorro~, ця функцiя вже прибрана. Нiяк
зрозуміло, дякую.
~Zorro~ написал(а):
волосся чорне))
Скiльки тобi рокiв, якщо не секрет?)))
Подпись автора
Я б в Україні виділила б міста:
1.Київ(славиться мальовничими пейзажами на берегах Дніпра,майдан Незалежності,Хрещатик, монумент-скульптура - "Батьківщина -Мати",
2.Дніпропетровск(також славиться Дніпром,вежами-близнюками,набережною),
3.Львів(багато старих будівель та скульптур,оперний театр,багато цікавих кав'ярень та барів),
4.Харків(найбільша в Євпропі площа Свободи,найкращий в Україні та один із кращих в Європі парк ім. Горького)
і місця:Крим та
Карпати
На кожне місто по 2 фото в тому порядку,в якому перечислені
~Zorro~, та я мала зовсiм
Фото трохи не в тому порядкові вийшли
~Zorro~, та я мала зовсiм
~Zorro~, а iм'я? =)
Gloriya89
Gloriya89 спасибо за цю працю. Та Україна красива і цікава країна.
~Zorro~, а iм'я?
Zorro
Гюняшим, Спокійної ночі!
Вы здесь » Форум Азербайджанских жен AZ-love.ru » Обо всем на свете :) » Українська мова)))