Damla написал(а):Sevimli, а откуда этот человек, чьи сообщения мы переводим? Из Шеки?
а почему спрашиваешь,ты знаешь его????у тебя есть своя страничка я бы тебе лучше туда написала,не хочется тут говорить,кто и откуда,... вот ещё если можно переведите,заранее спасибо
Salam ganim neterisen ushaqlar mama neterdi,dunen gege saat 11 de gelmishem eve ,toya getmishdin ganim neter kekdi,seni kox sevirem heyatim menim.
Yene ne olub yene ay insan balasi deyirem ishden geg gelirem basha dushursen yoxsa yox,balalarimdan senden otru ganimidi vererem,men hek vaxt sene qarshi soyuq olmamisham,men oqeder fikir ediremki ishlerim alinmir deye,ama sen haqla geleni fikirleshirsen,seni kox sevirem.
Men hekkime qoshulmuram ve hek yere getmirem,ishe eve,bashqa hek yere,menim nege seni balalarimi nege fikirleshdiyi bir bilsen,her saniye sen ve balalarim meni gozumun qabaqindan getmirsoz gulum,sene ganimda qurban heyatim menim,seni dunyalar qeder kox kox kox kox sevirem.
Salam ganim neterisen
Telefondan heyle dalba dal yazmaq olmur yarim saat olar gelmisen,darixiram sensiz balalarimsiz,seni kox sevirem heyatim menim.
sen niye razi olmamisan papa ev tutmagina
hek uwaglari soruwmursanki
Mende bilmirem neter eleyim.ganim igaze verirsen yatim seher saat 7 de ishe gedirem sabah bashqa shehere gedesiyem,
indi ata deyirler
yat wirin yuxular ele ata olki uwaglari sene baxib fexr elesinler bizi yaddan kixarma
Olerem olardan otru olarin hereketleri meni dada deyib kaqirmaqlari meni qugaqlamaqlari,her saniye menim gozumun baqaqinda di,seni dunyalar qeder kox sevirem gulum olerem senden otru.
ozunen mugayet ol olarda seni her deyqe yaddarina salirlar dada deye deye
Ganim sene balalarima anama shirin yuxular,seni kox kox kox sevirem omrum gunum menim opurem bal dodaqlarindan
Отредактировано Sevimli (08.07.2012 09:19:08)